CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

5.5.11

BUKAN SENANG

woot..woot!aku nie slalu sangat post entry bukan-bukan sampai aku pun k'kadang malas nak baca post sendiri.kali nie aku nak kongsi exp. aku keje kat tempat baru.Alaaa...yang itu..ape tue..PISB.kedai hantaran.act,dah masuk 5 hari aku keje.ecehh..kejap je aku da bole beasakan diri.keje aku kat saner penat weh.angkat barang serta menukang dan mengetuk2 segala barang baru yang sampai.aku nak kata enjoy tak jugak lah.tempat baru nie ta sesempoi tempat keje lame aku.best lagi tempat lame.(heihei korang!) - lambai-lambai!

Nak d'jadikan citer,first day aku kat saner macam beasa.keje aku ta banyak,aku tengok je ape deaorg buad pastu aku praktikkan sendiri.hari pertama keje jee aku da dpt tripple gaji and baeknyee supervisour (zack) bulanje we all RFC.kenyang weh!sampai aku ta mampu nak b'diri lagi.zack nie kalaw fasal keje dea siyes weh.aku tabik springgg kat dea coz mmg dea betol-betol teliti.ta boley silap kalaw ta korang kena direct sound siaran langsung lagi kaw...hah!

5 hari aku keje,aku da rase agak bosan.aku slalu laa lepak-ing dgn member aku nie coz we both rapat kan.aku ade dea je kat tempat keje.so,mmg slalu laa aku nie penggangu hidop dea tiap kali dea buad keje.guraw senda,mengutuk,mencirit,meng...blah..blah sume dgn dea.aku kate aku da give up ar keje kat kedai nie.ta bole ngam.siyes aku cakap,bosan tahap cipan beranak lapan! (betol2 dasyat)

BUT!si dea nie kata "u relex dulu,coz u baru kan.so,mmg janggal mcm i dulu" thanks la weh kaw bagi advice macam-macam.sampai k'kadang aku t'gase macam pergi ceramah tazkirah lak pagi-pagi tue kan.dea bagi semangat.dun't give up!keje kite senang je.so,bile aku piker kan ta payah la nak buad2 manje sangat.buad kije berat siket ta bole (ape pun ta bleyyy)..aku teruskan la keje nie.

even cuci toilet pun ite kena buad sendiri.takpe!settle!no hal...ecehhh.nie baru betol-betol bongkak.agak jijik siket kan?tapi,apedehal..cenggitu jee kot.papehal THANKS kat staff tempat lame kan,deaorg siap pelawa aku keje balik kat tempat lame,deaorg still na aku keje lagi kat situe.deaorg fun weh!aku miss giler detik-detik huru hare ite sume.hope,korang sehad!korang ttp best mcm dulu sampai sekarang,sampai bile-bile.MUAH siket!

okay,byebye!

0 comments:

5.5.11

BUKAN SENANG

Posted by Noona at 5:21 AM
woot..woot!aku nie slalu sangat post entry bukan-bukan sampai aku pun k'kadang malas nak baca post sendiri.kali nie aku nak kongsi exp. aku keje kat tempat baru.Alaaa...yang itu..ape tue..PISB.kedai hantaran.act,dah masuk 5 hari aku keje.ecehh..kejap je aku da bole beasakan diri.keje aku kat saner penat weh.angkat barang serta menukang dan mengetuk2 segala barang baru yang sampai.aku nak kata enjoy tak jugak lah.tempat baru nie ta sesempoi tempat keje lame aku.best lagi tempat lame.(heihei korang!) - lambai-lambai!

Nak d'jadikan citer,first day aku kat saner macam beasa.keje aku ta banyak,aku tengok je ape deaorg buad pastu aku praktikkan sendiri.hari pertama keje jee aku da dpt tripple gaji and baeknyee supervisour (zack) bulanje we all RFC.kenyang weh!sampai aku ta mampu nak b'diri lagi.zack nie kalaw fasal keje dea siyes weh.aku tabik springgg kat dea coz mmg dea betol-betol teliti.ta boley silap kalaw ta korang kena direct sound siaran langsung lagi kaw...hah!

5 hari aku keje,aku da rase agak bosan.aku slalu laa lepak-ing dgn member aku nie coz we both rapat kan.aku ade dea je kat tempat keje.so,mmg slalu laa aku nie penggangu hidop dea tiap kali dea buad keje.guraw senda,mengutuk,mencirit,meng...blah..blah sume dgn dea.aku kate aku da give up ar keje kat kedai nie.ta bole ngam.siyes aku cakap,bosan tahap cipan beranak lapan! (betol2 dasyat)

BUT!si dea nie kata "u relex dulu,coz u baru kan.so,mmg janggal mcm i dulu" thanks la weh kaw bagi advice macam-macam.sampai k'kadang aku t'gase macam pergi ceramah tazkirah lak pagi-pagi tue kan.dea bagi semangat.dun't give up!keje kite senang je.so,bile aku piker kan ta payah la nak buad2 manje sangat.buad kije berat siket ta bole (ape pun ta bleyyy)..aku teruskan la keje nie.

even cuci toilet pun ite kena buad sendiri.takpe!settle!no hal...ecehhh.nie baru betol-betol bongkak.agak jijik siket kan?tapi,apedehal..cenggitu jee kot.papehal THANKS kat staff tempat lame kan,deaorg siap pelawa aku keje balik kat tempat lame,deaorg still na aku keje lagi kat situe.deaorg fun weh!aku miss giler detik-detik huru hare ite sume.hope,korang sehad!korang ttp best mcm dulu sampai sekarang,sampai bile-bile.MUAH siket!

okay,byebye!

0 comments on "BUKAN SENANG"