CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

30.4.11

THANKS KORANG SEBAB BEDAK TUE WANGI SANGAT!


heiheihoo!lama ta post entry kat sini.so,this time nak post laju2 bea post laju pun ta bole kalahkan aku.tehee.act,agak sibuk since suda keje part time.okey,aku suke gilax momment keje part time bile lepas SPM kenape?b'coz suke haty aku la nak suke ke hape kan..hehe.yesterday last day aku keje dgn pihak MBH (konon jawatan aku b'pangkat sangat lah) bole la nak b'lagak siket.d'sebabkan aku keje pkul tengah hari semalam dri 12p.m sampai 9.00p.m aku nie b'keje keras la siket smp naek pucat muke aku tiap hari,nie kes ta senang duduk.bontot asek nak b'gerak sane sini jee.last day semalam aku dapat la say "gud bye" dekat deaorg n "thanks" to en.hafiz & pn.isma.deaorg bilang "nanty dtg la jenguk2 MBH"

oke!aku pasti dtg!jam punchcard yang lembab suda menunjukkan pukul 9malam,aku pun dgn segera lah kan pegi duduk seyap2 dlm office,mcm beasa lah asal punchcard je muke aku da t'congok dulu dgn tangan penuh pegang kad-kad yg perlu d'punchcard-kan.(terima kasih kepada aku sendiri kerana membantu memunchcard-kan kad-kad MEREKA)tehee.

da habes punch aku pun tanpa memikirkan ape yg akan berlaku dan terjadi dan,dan,dan....?pedepukkk!aaaaaaaa``!aku jerit besa punye b'coz they all yg shift mlm buat kejutan yang membrangsangkan hormon aku.haha,teeett~korang piker ape weh?jgn nak kolot sangat pikeran tue.wut da fishhhh...BEDAK cap ape korang baling kat aku nie?they all da plan awal2 nak kena kan aku b'coz this is our last momment together.so,takpe lah korang,ta kesa!tp ta boley blah aku t'telan bedak sekali.rosak aesophogus aku la wei telan bedak cap pingpong korang tue! (sorry typing error)satu badan aku bau bedak.terima kasih lagi!dan plus time tue pulak aku kena b'gegas pegi MYDIN meet sweet cousin aku.ta'kan aku nak pegi dgn muke puteh mcm tepung gomak meet dea kan?aku pun lari masuk toilet besih kan ape yg patot,agak b'capok muke aku mase tue.dan damn!deaorg sempat snap pix aku tngah comot~omaigod!aku taw 1-05-2011 aku akan jadi tajuk utama pade bibir2 korang nie atas ape yg b'laku kat aku pade mlm last day aku keje.TERIMA KASIH 


act,aku enjoy b'kawan dengan deaorg.best giler!giler mmg best!deaorg kaka-kaka & abg-abg yang happening!thanks suda bagi suprise yang mungkin ta s'berapa but aku suke weh korang punye kejutan!aku punye teruje sampai ade rase nak bagi penerajang siap dgn pelempang lagi kat korang mase tue.hehe.
okei,next time,entry laen.coz aku kena b'gerak pantas untuk pegi keje.almaklum!keje baru,first2 dtg awal afta datz baru kite piker nak dtg lagi ke tak ekh?haha.

BYEBYE!

0 comments:

30.4.11

THANKS KORANG SEBAB BEDAK TUE WANGI SANGAT!

Posted by Noona at 5:26 PM

heiheihoo!lama ta post entry kat sini.so,this time nak post laju2 bea post laju pun ta bole kalahkan aku.tehee.act,agak sibuk since suda keje part time.okey,aku suke gilax momment keje part time bile lepas SPM kenape?b'coz suke haty aku la nak suke ke hape kan..hehe.yesterday last day aku keje dgn pihak MBH (konon jawatan aku b'pangkat sangat lah) bole la nak b'lagak siket.d'sebabkan aku keje pkul tengah hari semalam dri 12p.m sampai 9.00p.m aku nie b'keje keras la siket smp naek pucat muke aku tiap hari,nie kes ta senang duduk.bontot asek nak b'gerak sane sini jee.last day semalam aku dapat la say "gud bye" dekat deaorg n "thanks" to en.hafiz & pn.isma.deaorg bilang "nanty dtg la jenguk2 MBH"

oke!aku pasti dtg!jam punchcard yang lembab suda menunjukkan pukul 9malam,aku pun dgn segera lah kan pegi duduk seyap2 dlm office,mcm beasa lah asal punchcard je muke aku da t'congok dulu dgn tangan penuh pegang kad-kad yg perlu d'punchcard-kan.(terima kasih kepada aku sendiri kerana membantu memunchcard-kan kad-kad MEREKA)tehee.

da habes punch aku pun tanpa memikirkan ape yg akan berlaku dan terjadi dan,dan,dan....?pedepukkk!aaaaaaaa``!aku jerit besa punye b'coz they all yg shift mlm buat kejutan yang membrangsangkan hormon aku.haha,teeett~korang piker ape weh?jgn nak kolot sangat pikeran tue.wut da fishhhh...BEDAK cap ape korang baling kat aku nie?they all da plan awal2 nak kena kan aku b'coz this is our last momment together.so,takpe lah korang,ta kesa!tp ta boley blah aku t'telan bedak sekali.rosak aesophogus aku la wei telan bedak cap pingpong korang tue! (sorry typing error)satu badan aku bau bedak.terima kasih lagi!dan plus time tue pulak aku kena b'gegas pegi MYDIN meet sweet cousin aku.ta'kan aku nak pegi dgn muke puteh mcm tepung gomak meet dea kan?aku pun lari masuk toilet besih kan ape yg patot,agak b'capok muke aku mase tue.dan damn!deaorg sempat snap pix aku tngah comot~omaigod!aku taw 1-05-2011 aku akan jadi tajuk utama pade bibir2 korang nie atas ape yg b'laku kat aku pade mlm last day aku keje.TERIMA KASIH 


act,aku enjoy b'kawan dengan deaorg.best giler!giler mmg best!deaorg kaka-kaka & abg-abg yang happening!thanks suda bagi suprise yang mungkin ta s'berapa but aku suke weh korang punye kejutan!aku punye teruje sampai ade rase nak bagi penerajang siap dgn pelempang lagi kat korang mase tue.hehe.
okei,next time,entry laen.coz aku kena b'gerak pantas untuk pegi keje.almaklum!keje baru,first2 dtg awal afta datz baru kite piker nak dtg lagi ke tak ekh?haha.

BYEBYE!

0 comments on "THANKS KORANG SEBAB BEDAK TUE WANGI SANGAT!"