CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

31.5.11

BILA KENA CUCUK!

Hey there bloggah!lame aq ta post entry dlm blog THE STORY START FROM HERE.act,aq nak kungsi satu news baek yang aq dapat beberapa hari lepas.mase tue aq tga keje,ukh!keje!yahh...bussyyy~and then dpt call dari KOLEJ NILAM.straight agkat call cepat2 secara sembunyik2 b'coz tga keje kan phone d'larang sama sekali.aq dapat KOLEJ NILAM nih,tq!but i have to say sorry coz aq da dapat tempat study yg lebih bermakna lebih yakin lebih!segala-galanya lebih!berikan tepukan kepada UNIVERSITI SUBANG JAYA.kos yang aq amek ialah NURSING.bapak nursing???am i dream?ecehh...aq suke keje nie.dari dulu aq dok usha keje sbg jururawat akhirnya dapat!oke!bile korang denga je USJ ap korang akan terfikir??HOSPITAL PANTAI.yahh...hospital!omaigod kenapa dalam banyak2 tempt keje yang best aq pileh hospital.bau hospital dgn bau aq jawuh beza.tehee.sumpah aq ta suke bau dokter yang berbau ubat dan bilik pembedahan.org kata,benda yang kite ta suke tue la akan jadi dekat dgn kite rite?oke,inilah sumpahannyee..aq pulak kena study dlm keadaan cenggini.bagus!second,korang akan t'piker why must PANTAI HOSPITAL!bapak MAHAL walaweyhh....nauzubillah mahala dea melampaw2.cume anak org kaya mampu study dlm HOSPITAL ITU!naaa...aaa...ahhh!korang yang ta kaye macam aq nie pun bole masuk jugak dgn syarat korang kena rajin usaha.bapak aq pun ragu2 nak masukkan aq dlm keluarga PANTAI nie but kedegilan aku melampaui batas so,bapak aku pun "poilahhh nak...ekaw yang nak belaja,bapak tanggung".tapi alhamdulillah coz aq blaja kat sepital tue nanty ta payah kelua duit,bwk badan dan cute staff jek.hehe.SHOLARSHIP oh SCHOLARSHIP!aq dapat call dari office pantai,key-el mengatakan PANTAI KLANG bminat nak sponsour kos study aq yg sampai 50k itu.sangat appreciate!omaigod kalaw bole aku nak melonjat-lonjat sambil buat keje mase tue.aq straight call mom aq citer ap yg blaku.and thanks to her coz dea banyak bantu aq mcm call and tnyep mcm2 soklan kat kaka yang call aq tempoh hari.i lpap u mom..MUAH!mcm mak ite pulak nak g smbung study coz org yang paling busy m'mikirkan sume hal ialah MAK ite tue la.hamboih..hamboih..

1-6-2011 aq da siap buat MEDICAL CHECK UP yee..sume bejalan dgn lancar.amin!dokter pun ta pening melayan karenah aq sbb mase tga kena cucuk2 cek2 segala bagai aq macam org tolol je ikot ape yang deaorg suroh.buat check up pun kat HOSPITAL PANTAI MELAKA.aq ta bawak cash untung!bapak aq g cucuk duet bayakan dulu.RM280 full body..sangat mahal!why!why!siyan bapak aq mase tue kena bayakan medical check up aq pulak."takpe bapak,ite baya balik duet tue nanty" THANKS TO HIM!muah!muah!SGT BEST BUAT MEDICAL CHECK UP WEHHH...fulaweyhhh bagai princess.ecehhh....teheee~full body yang aq maksudkan tue tmasuk urine test,body x-ray,dan bla...bla...banyak pulak test yg aq kena td sampai aq pun pelupe.

oay,next entry ite mengumpat laen pulak k.coz tgn aq da kebas menaip dan menekan-nekan key board.ukh yesss,esok aq bgerak ke summit complex awal pagi dgn mom & ayah sekali dgn budak kecik duaorg (adeq-adeq comels).so,korang doakan aq smp dgn selamat.byebye!

0 comments:

31.5.11

BILA KENA CUCUK!

Posted by Noona at 10:08 PM
Hey there bloggah!lame aq ta post entry dlm blog THE STORY START FROM HERE.act,aq nak kungsi satu news baek yang aq dapat beberapa hari lepas.mase tue aq tga keje,ukh!keje!yahh...bussyyy~and then dpt call dari KOLEJ NILAM.straight agkat call cepat2 secara sembunyik2 b'coz tga keje kan phone d'larang sama sekali.aq dapat KOLEJ NILAM nih,tq!but i have to say sorry coz aq da dapat tempat study yg lebih bermakna lebih yakin lebih!segala-galanya lebih!berikan tepukan kepada UNIVERSITI SUBANG JAYA.kos yang aq amek ialah NURSING.bapak nursing???am i dream?ecehh...aq suke keje nie.dari dulu aq dok usha keje sbg jururawat akhirnya dapat!oke!bile korang denga je USJ ap korang akan terfikir??HOSPITAL PANTAI.yahh...hospital!omaigod kenapa dalam banyak2 tempt keje yang best aq pileh hospital.bau hospital dgn bau aq jawuh beza.tehee.sumpah aq ta suke bau dokter yang berbau ubat dan bilik pembedahan.org kata,benda yang kite ta suke tue la akan jadi dekat dgn kite rite?oke,inilah sumpahannyee..aq pulak kena study dlm keadaan cenggini.bagus!second,korang akan t'piker why must PANTAI HOSPITAL!bapak MAHAL walaweyhh....nauzubillah mahala dea melampaw2.cume anak org kaya mampu study dlm HOSPITAL ITU!naaa...aaa...ahhh!korang yang ta kaye macam aq nie pun bole masuk jugak dgn syarat korang kena rajin usaha.bapak aq pun ragu2 nak masukkan aq dlm keluarga PANTAI nie but kedegilan aku melampaui batas so,bapak aku pun "poilahhh nak...ekaw yang nak belaja,bapak tanggung".tapi alhamdulillah coz aq blaja kat sepital tue nanty ta payah kelua duit,bwk badan dan cute staff jek.hehe.SHOLARSHIP oh SCHOLARSHIP!aq dapat call dari office pantai,key-el mengatakan PANTAI KLANG bminat nak sponsour kos study aq yg sampai 50k itu.sangat appreciate!omaigod kalaw bole aku nak melonjat-lonjat sambil buat keje mase tue.aq straight call mom aq citer ap yg blaku.and thanks to her coz dea banyak bantu aq mcm call and tnyep mcm2 soklan kat kaka yang call aq tempoh hari.i lpap u mom..MUAH!mcm mak ite pulak nak g smbung study coz org yang paling busy m'mikirkan sume hal ialah MAK ite tue la.hamboih..hamboih..

1-6-2011 aq da siap buat MEDICAL CHECK UP yee..sume bejalan dgn lancar.amin!dokter pun ta pening melayan karenah aq sbb mase tga kena cucuk2 cek2 segala bagai aq macam org tolol je ikot ape yang deaorg suroh.buat check up pun kat HOSPITAL PANTAI MELAKA.aq ta bawak cash untung!bapak aq g cucuk duet bayakan dulu.RM280 full body..sangat mahal!why!why!siyan bapak aq mase tue kena bayakan medical check up aq pulak."takpe bapak,ite baya balik duet tue nanty" THANKS TO HIM!muah!muah!SGT BEST BUAT MEDICAL CHECK UP WEHHH...fulaweyhhh bagai princess.ecehhh....teheee~full body yang aq maksudkan tue tmasuk urine test,body x-ray,dan bla...bla...banyak pulak test yg aq kena td sampai aq pun pelupe.

oay,next entry ite mengumpat laen pulak k.coz tgn aq da kebas menaip dan menekan-nekan key board.ukh yesss,esok aq bgerak ke summit complex awal pagi dgn mom & ayah sekali dgn budak kecik duaorg (adeq-adeq comels).so,korang doakan aq smp dgn selamat.byebye!

0 comments on "BILA KENA CUCUK!"