CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16.6.11

MOMMENT PALING BEST ADALAH KORANG

Heii..(lambai2).aku ta slalu update blog coz sekarang t'sangat lah takde masanye sampai na makan pun kurang,na curik mase untuk online pun da takde nafsu lagi sbb aq nie da mcm org ta reti ddk diam.Semalam aq off day so,we all (friends) hangout untuk last momment with BOH.yes!him!him!BOH MY BABY BUNTAT.ouh,will miss him badly.today..ouh bape ari bln ya?let me check my cutie calendar...umm,yah! 17-06-2011 bsamaan hari JUMAAT.sangat kena la hari nie hari p'pisahan.today dea da pergi further study di CANON (delighting u oways) hehe dan smalam we all mmg menemani dea setengah hari.so aktiviti smlam ialah membawa BOH ke JUSCO (AEON) untuk membulanje dea makan.aq b'tanggungjawab memberi dea kekenyangan tahap maksima semalam.we ate PIZZA yesterday!wuoahhh.....nyum!nyum!walaupun dea kate perot dea saket lepas makan pizza but aq paksa jugak makan sbb hey!aq bulanje okay,ape aq suro kaw makan tuh makan je la!(hehe).BOH?kaw kenyang ta samalam?aq mcm ta b'puas haty tgk perot kaw maseh kempis..mcm ta kenyang atau ta cukop kenyang..atau...maseh belum cukop kenyang??

                                                           SPECIAL THANKS TO THEM

                                                                                 PIE
                                                                              BOH
                                                                                EMY

afta lunch,we all bjalan..I mean aktiviti selepas makan ialah mereganggangkan otot2 dan sendi2 supaya tidak krem kerana t'lalu melayan nafsu makan pabila waktu lunch td.we all teman BOH cari t-shirt.dan!ouh damn!cute la BOH pakai baju baru.BOH looks like teddy bear!onyonyonyo...omelomel!cubit pypy na?oke,then!we all move pegi lepak santai rooftop kot tuh ade garden!OMG! OMG! we alll stay lame siket borak2 kan gelak-gelak skodeng itu ini.best nyeeee ~

ptg siket la,EMY give us one gud momment!pergi tgk sunset!oay!okay!aq ta saba saat nie...romantik!ohoh.patotnyee hanye kapel yg pegi tgk sunset bile mereka nak'kan saat romantik but not like us!we all tgk sunset b'empat.me,emy,pie and BOH.we all snap pixes.even oke muke da naek b'minyak coz lighting sunset sangat membara kalernyee..ade momment segan silu jugak sampay slank la wei na tgkp pix kalaw segan2 cenggini.ish !

last..we all pegi cuci keta!hahaha!eyt,they all nie mmg funny gile.korg taw ta betapa teruja nye mereka pabila kereta mereka sedang d'cuci oleh mamat2 bangla tue??gila!hihi.sampai emy sanggup bayakan duet untk cuci keta pie (he's the driver) .oeiii,they all da mcm kids!aq hanye mampu tgelak bile they all buat lawak dlm kereta.dri JJ sampay na blk ruma pun aq hanya mampu tgelak je dgn prangai kiddo they all!

i've got a text massage for u BOH ------->
1.t8 care kat saner okay.
2.we all sayang dan sayang dan sayang kan kaw!
3.we will miss our BABY BOH! (balik melaka lagi taw!)
4.aq engat pesanan kaw oke!
5.jgn lupe diri!
6.balik sini nanty bawakkan cokelat and teddy bear besa untuk aq!
7.contact and text we all kat sini slalu k.
8.na meet kaw lagi..nak sangatttt!
9.na peluk kaw tp ta'dpt so,let me kiss u from here...muahhhhhxxx!meh sini hug!
10.byebye MY BABY BOH.rinduuuu =(

0 comments:

16.6.11

MOMMENT PALING BEST ADALAH KORANG

Posted by Noona at 8:00 PM
Heii..(lambai2).aku ta slalu update blog coz sekarang t'sangat lah takde masanye sampai na makan pun kurang,na curik mase untuk online pun da takde nafsu lagi sbb aq nie da mcm org ta reti ddk diam.Semalam aq off day so,we all (friends) hangout untuk last momment with BOH.yes!him!him!BOH MY BABY BUNTAT.ouh,will miss him badly.today..ouh bape ari bln ya?let me check my cutie calendar...umm,yah! 17-06-2011 bsamaan hari JUMAAT.sangat kena la hari nie hari p'pisahan.today dea da pergi further study di CANON (delighting u oways) hehe dan smalam we all mmg menemani dea setengah hari.so aktiviti smlam ialah membawa BOH ke JUSCO (AEON) untuk membulanje dea makan.aq b'tanggungjawab memberi dea kekenyangan tahap maksima semalam.we ate PIZZA yesterday!wuoahhh.....nyum!nyum!walaupun dea kate perot dea saket lepas makan pizza but aq paksa jugak makan sbb hey!aq bulanje okay,ape aq suro kaw makan tuh makan je la!(hehe).BOH?kaw kenyang ta samalam?aq mcm ta b'puas haty tgk perot kaw maseh kempis..mcm ta kenyang atau ta cukop kenyang..atau...maseh belum cukop kenyang??

                                                           SPECIAL THANKS TO THEM

                                                                                 PIE
                                                                              BOH
                                                                                EMY

afta lunch,we all bjalan..I mean aktiviti selepas makan ialah mereganggangkan otot2 dan sendi2 supaya tidak krem kerana t'lalu melayan nafsu makan pabila waktu lunch td.we all teman BOH cari t-shirt.dan!ouh damn!cute la BOH pakai baju baru.BOH looks like teddy bear!onyonyonyo...omelomel!cubit pypy na?oke,then!we all move pegi lepak santai rooftop kot tuh ade garden!OMG! OMG! we alll stay lame siket borak2 kan gelak-gelak skodeng itu ini.best nyeeee ~

ptg siket la,EMY give us one gud momment!pergi tgk sunset!oay!okay!aq ta saba saat nie...romantik!ohoh.patotnyee hanye kapel yg pegi tgk sunset bile mereka nak'kan saat romantik but not like us!we all tgk sunset b'empat.me,emy,pie and BOH.we all snap pixes.even oke muke da naek b'minyak coz lighting sunset sangat membara kalernyee..ade momment segan silu jugak sampay slank la wei na tgkp pix kalaw segan2 cenggini.ish !

last..we all pegi cuci keta!hahaha!eyt,they all nie mmg funny gile.korg taw ta betapa teruja nye mereka pabila kereta mereka sedang d'cuci oleh mamat2 bangla tue??gila!hihi.sampai emy sanggup bayakan duet untk cuci keta pie (he's the driver) .oeiii,they all da mcm kids!aq hanye mampu tgelak bile they all buat lawak dlm kereta.dri JJ sampay na blk ruma pun aq hanya mampu tgelak je dgn prangai kiddo they all!

i've got a text massage for u BOH ------->
1.t8 care kat saner okay.
2.we all sayang dan sayang dan sayang kan kaw!
3.we will miss our BABY BOH! (balik melaka lagi taw!)
4.aq engat pesanan kaw oke!
5.jgn lupe diri!
6.balik sini nanty bawakkan cokelat and teddy bear besa untuk aq!
7.contact and text we all kat sini slalu k.
8.na meet kaw lagi..nak sangatttt!
9.na peluk kaw tp ta'dpt so,let me kiss u from here...muahhhhhxxx!meh sini hug!
10.byebye MY BABY BOH.rinduuuu =(

0 comments on "MOMMENT PALING BEST ADALAH KORANG"