CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

8.1.11

KATA KAK BITA...


kakak tough ! siap nak memaki hamun orang yang menganggu Eryn Ezryna ,
haha ! HEBATLAH ! eh ,cium sikit nak ? Jangan nak memaki hamun sgtla .
Memaafkan itu lebih baik , mereka sangat cemburukan adik awak ni hah .
Tu lah comel sgt siapa suruh kan dah mcm² dpt . Takpe ,nnti awak kurung adik awk tu dlm bilik ya?
Msti tiada apa yg brlaku .Kita nk buat mcmane , mulut org takpernah brhnti melainkan mati. Mungkin ada salah kita , mungkin juga salah mereka.

Yela-yerla Bita.
kata-kata awak benar!
aku mmg tak patut memaki hamun dea kan?
aku tak patutu kate "da terase nak memaki hamun" dea kan?

dea tak bersalah tuww...
ta b'salah katenye.
mmg ta b'salah.

aku mcm ada filing dea da bace post aku lah kak,
katenyeee...
"wooo. td ade terbaca blog lah. ade org teringin nak maki hamun saya. LAI LAI maki lah sy. hahaha. MYOB beb."
MYBOB?
kononnye kan.ta bole tahan....BUKAN MAEN!
b'dekah-dekah lee aku gelak skarang.
nampak sangat dea da view blog adeq aku dan nampak post aku tue kan?
adoiii...kekwat!
niy yang makin nak mintak maaf nie.
HAHA!

Maaf yer awak yang terase,kite janji tak memaki hamun yea?yea?
awak nie t'lalu baek kott.
ada baek macam malaikat tak?
mulut kite la jahad.
mulut awak maniss je kan?
sweetnyeeee.......!!

Kite tutup mulut lazer kite yae awak supaye awak pun taw untuk tutup mulut awak tue eh?
humm humm!


0 comments:

8.1.11

KATA KAK BITA...

Posted by Noona at 7:45 AM

kakak tough ! siap nak memaki hamun orang yang menganggu Eryn Ezryna ,
haha ! HEBATLAH ! eh ,cium sikit nak ? Jangan nak memaki hamun sgtla .
Memaafkan itu lebih baik , mereka sangat cemburukan adik awak ni hah .
Tu lah comel sgt siapa suruh kan dah mcm² dpt . Takpe ,nnti awak kurung adik awk tu dlm bilik ya?
Msti tiada apa yg brlaku .Kita nk buat mcmane , mulut org takpernah brhnti melainkan mati. Mungkin ada salah kita , mungkin juga salah mereka.

Yela-yerla Bita.
kata-kata awak benar!
aku mmg tak patut memaki hamun dea kan?
aku tak patutu kate "da terase nak memaki hamun" dea kan?

dea tak bersalah tuww...
ta b'salah katenye.
mmg ta b'salah.

aku mcm ada filing dea da bace post aku lah kak,
katenyeee...
"wooo. td ade terbaca blog lah. ade org teringin nak maki hamun saya. LAI LAI maki lah sy. hahaha. MYOB beb."
MYBOB?
kononnye kan.ta bole tahan....BUKAN MAEN!
b'dekah-dekah lee aku gelak skarang.
nampak sangat dea da view blog adeq aku dan nampak post aku tue kan?
adoiii...kekwat!
niy yang makin nak mintak maaf nie.
HAHA!

Maaf yer awak yang terase,kite janji tak memaki hamun yea?yea?
awak nie t'lalu baek kott.
ada baek macam malaikat tak?
mulut kite la jahad.
mulut awak maniss je kan?
sweetnyeeee.......!!

Kite tutup mulut lazer kite yae awak supaye awak pun taw untuk tutup mulut awak tue eh?
humm humm!


0 comments on "KATA KAK BITA..."