CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19.2.11

NEW NAME LAGI?

ouch,,!lame daa ta menaip-naip blog.almaklum,makcik skunk da bkeje nak..sukar nak luangkan mase depan lappy nie.but!alhamdulillahhirabbilalaminnn~ tehee.aku ade mase tluang nak mule aktif dlm blogger niy lg.act,aku nak change cara aku b'blogger nie wey..kasi lebey mantop!bea tukang bace gase t'sentap siket bile tgok blogg aku but memandangkan 12 orang je baru jadi pengunjung blog niy its oke la.nak cakap TIMER KASIH nie haa kpd yg jadi follower tue oke.
baek nyee lahaiii....~


mulekan citer,,why aku tarok title post aku niy
NEW NAME LAGI?
coz me,ade new name lagi kat tempat keje!
fizow bagi me nick name
MEMO.
sometime dea panggil NEMO
ekh!stop la!korang niy..sume sala panggil name i la.
NEMA only
kan da cukop.


nick name me kat tempat keje & d'beri oley mereka ---->
MEAH (azhar d'signer)
NEMO (fuzen)
MEMO (fizow)
MIMI (wak)
KECIK (gendut)

p/s : aku niy kalaw kat tempat keje memang selekeh serba serbi comot!

0 comments:

19.2.11

NEW NAME LAGI?

Posted by Noona at 6:22 AM
ouch,,!lame daa ta menaip-naip blog.almaklum,makcik skunk da bkeje nak..sukar nak luangkan mase depan lappy nie.but!alhamdulillahhirabbilalaminnn~ tehee.aku ade mase tluang nak mule aktif dlm blogger niy lg.act,aku nak change cara aku b'blogger nie wey..kasi lebey mantop!bea tukang bace gase t'sentap siket bile tgok blogg aku but memandangkan 12 orang je baru jadi pengunjung blog niy its oke la.nak cakap TIMER KASIH nie haa kpd yg jadi follower tue oke.
baek nyee lahaiii....~


mulekan citer,,why aku tarok title post aku niy
NEW NAME LAGI?
coz me,ade new name lagi kat tempat keje!
fizow bagi me nick name
MEMO.
sometime dea panggil NEMO
ekh!stop la!korang niy..sume sala panggil name i la.
NEMA only
kan da cukop.


nick name me kat tempat keje & d'beri oley mereka ---->
MEAH (azhar d'signer)
NEMO (fuzen)
MEMO (fizow)
MIMI (wak)
KECIK (gendut)

p/s : aku niy kalaw kat tempat keje memang selekeh serba serbi comot!

0 comments on "NEW NAME LAGI?"