CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

3.1.11

FATIN LIYANA BLOG

FATIN LIYANA
0key..baru-baru nie aku ad view blog Fatin Liyana.
wow..she absolutely "chanteq menarik kaw memang comel!"


seroiusly...aku suka kan blog dye dan aku da pun add serta follow blog dea!
cantik nyee kakak nie,act,aku ad view blog teman-teman dea jugak.so,aku add jee mereka semua.coz kalaw u all tengok dress-up mereka
i wiil say....
"fulamak,,,!giler fashion!"
fashion yang deaorg pakai weird but memang giler chanteq.
oke!aku da t'lalu teruja dgn mereka yang cantik nie!
pixes kat atas tue act Fatin Liyana.
Kacak bergaya!
kaka,i suke view blog u coz pixes u menarik!
i think da ramai yang taw fasal kak Fatin Liyana niyy..
so,ta fayah ulas secara lanjut yea.
korang kena view blog dea sendiri kalaw nak taw.
fisrt time tgk blog dea,
aku bilang...
"wow,she's pretty"
can i juxt call u kak Fatin?
oke..
let's talk about her.
i kagum dgn care u dress kakak!
perfect.
i want to dress like her.=)
dalam blog kak Fatin Liyana nie sume ad.
plus!dea ta kedekut ilmu.
why?
view blog dea.mcm2 ad.
dea tunjukkan bagaimane nak dress and pakai tudung mcm dea!
thanxxx sist.
itu maklumat paling b'harge.

sist,i apologize for taking a few pictures of u because u are too pretty!
kaka Fatin Liyana pandai gunekan kaler yg berani!
dea pandai mix and match kaler.
oke,sekarang bg taw aku siapa kata "muslimah girl" ta bole nampak mcm KOREAN?
haha.
nah,kak Liyana buktinye.
i'm soo amazed!
so,korang kena view blog dea and teman2 dea okey!
rajin2 bukak.
comel nyee Fatin Liyana

p/s : nampak My Blog List yang ada dalam blog aku nie?
see "Fatin Liyana"?
just click kat situ je okey!

0 comments:

3.1.11

FATIN LIYANA BLOG

Posted by Noona at 12:48 AM
FATIN LIYANA
0key..baru-baru nie aku ad view blog Fatin Liyana.
wow..she absolutely "chanteq menarik kaw memang comel!"


seroiusly...aku suka kan blog dye dan aku da pun add serta follow blog dea!
cantik nyee kakak nie,act,aku ad view blog teman-teman dea jugak.so,aku add jee mereka semua.coz kalaw u all tengok dress-up mereka
i wiil say....
"fulamak,,,!giler fashion!"
fashion yang deaorg pakai weird but memang giler chanteq.
oke!aku da t'lalu teruja dgn mereka yang cantik nie!
pixes kat atas tue act Fatin Liyana.
Kacak bergaya!
kaka,i suke view blog u coz pixes u menarik!
i think da ramai yang taw fasal kak Fatin Liyana niyy..
so,ta fayah ulas secara lanjut yea.
korang kena view blog dea sendiri kalaw nak taw.
fisrt time tgk blog dea,
aku bilang...
"wow,she's pretty"
can i juxt call u kak Fatin?
oke..
let's talk about her.
i kagum dgn care u dress kakak!
perfect.
i want to dress like her.=)
dalam blog kak Fatin Liyana nie sume ad.
plus!dea ta kedekut ilmu.
why?
view blog dea.mcm2 ad.
dea tunjukkan bagaimane nak dress and pakai tudung mcm dea!
thanxxx sist.
itu maklumat paling b'harge.

sist,i apologize for taking a few pictures of u because u are too pretty!
kaka Fatin Liyana pandai gunekan kaler yg berani!
dea pandai mix and match kaler.
oke,sekarang bg taw aku siapa kata "muslimah girl" ta bole nampak mcm KOREAN?
haha.
nah,kak Liyana buktinye.
i'm soo amazed!
so,korang kena view blog dea and teman2 dea okey!
rajin2 bukak.
comel nyee Fatin Liyana

p/s : nampak My Blog List yang ada dalam blog aku nie?
see "Fatin Liyana"?
just click kat situ je okey!

0 comments on "FATIN LIYANA BLOG"