CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29.12.10

MARY ME,MARY!

sekarang semua tenga syok di buai dengan movie,drama,music dan fashion dari KOREA
yeah..memang super crazy dengan drama korea.upsss..aku pun tersyok sangat tengok drama mereka nie!mantopp huh!why?coz mereka ada karisma.

chanteq!
ngetop!
cute!
fashonista!
berbakat!
go KOREA go

MAAF M'sia,bukan aku tak sudi sokong drama m'sia but drama m'sia kurengggg sangat membrasangkan!
ummh!
but aku suka konsep dalam drama AWAN DANIA
itu memang layannn!
now,lets talk about KOREAN yeah.
now,aku syok layan drama
MARY ME,MARY!
sweet nyee actor dan actress mereka
jalan crite yang menarik.
nak join tgk ta?
setiap isnin dan selasa
jam : 9.o3 hingga 11.23 MALAM
lamakan?itu yang syok tgk.
layan tv waktu malam,kunyah-kunyah popcorn kalaw ada kan
kumpul2 dgn member kew family layan drama nie.
kat bawah nie ada photo iklan drama SUPER SWEET nih.
jum lihat!
actor ; ouh,super handsome!
kacak!
gantengg bangat!
 (bak kata minah-minah indon kann..)
haha!
actress : super cute!
manis!
sepadan & secocok
aww..gandingan yang hebad!
kenapa perlu tengok?
b'coz..jalan crite nyee menarik perhatian REMAJA muda macam kite nie.
upsss...act,mak-mak pun melayan drama mereka nie okey.
my mom also.ta ketinggalan.
aduhaiii mak...!
funny!
tergelak-gelak dan kadang-kadang bole t'senyummm sendiri kalaw tgk drama nie.
ahahaha...
aku kew tu?
^-^
giler?
yeah..mmg giler kalaw da tgk sekali nak tgk lagi.
ulang tayang byk kali punnn masih ta puas ~ adoiii...
wedding dress dye memang sempoi!
kena sangat!
oke,puas da terangkan fasal drama nie.
kena join aku tgk.
cepat!
before korang t'tinggal banyak episode.
ouh,yea!
drama nie bole d'tonton melalui
KBSW channel.
ada astro?
ape lagi..tekan remote button tu.
tekan channel 391
tekan!tekan!tekan!

0 comments:

29.12.10

MARY ME,MARY!

Posted by Noona at 7:45 AM
sekarang semua tenga syok di buai dengan movie,drama,music dan fashion dari KOREA
yeah..memang super crazy dengan drama korea.upsss..aku pun tersyok sangat tengok drama mereka nie!mantopp huh!why?coz mereka ada karisma.

chanteq!
ngetop!
cute!
fashonista!
berbakat!
go KOREA go

MAAF M'sia,bukan aku tak sudi sokong drama m'sia but drama m'sia kurengggg sangat membrasangkan!
ummh!
but aku suka konsep dalam drama AWAN DANIA
itu memang layannn!
now,lets talk about KOREAN yeah.
now,aku syok layan drama
MARY ME,MARY!
sweet nyee actor dan actress mereka
jalan crite yang menarik.
nak join tgk ta?
setiap isnin dan selasa
jam : 9.o3 hingga 11.23 MALAM
lamakan?itu yang syok tgk.
layan tv waktu malam,kunyah-kunyah popcorn kalaw ada kan
kumpul2 dgn member kew family layan drama nie.
kat bawah nie ada photo iklan drama SUPER SWEET nih.
jum lihat!
actor ; ouh,super handsome!
kacak!
gantengg bangat!
 (bak kata minah-minah indon kann..)
haha!
actress : super cute!
manis!
sepadan & secocok
aww..gandingan yang hebad!
kenapa perlu tengok?
b'coz..jalan crite nyee menarik perhatian REMAJA muda macam kite nie.
upsss...act,mak-mak pun melayan drama mereka nie okey.
my mom also.ta ketinggalan.
aduhaiii mak...!
funny!
tergelak-gelak dan kadang-kadang bole t'senyummm sendiri kalaw tgk drama nie.
ahahaha...
aku kew tu?
^-^
giler?
yeah..mmg giler kalaw da tgk sekali nak tgk lagi.
ulang tayang byk kali punnn masih ta puas ~ adoiii...
wedding dress dye memang sempoi!
kena sangat!
oke,puas da terangkan fasal drama nie.
kena join aku tgk.
cepat!
before korang t'tinggal banyak episode.
ouh,yea!
drama nie bole d'tonton melalui
KBSW channel.
ada astro?
ape lagi..tekan remote button tu.
tekan channel 391
tekan!tekan!tekan!

0 comments on "MARY ME,MARY!"