CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

4.12.10

I will not treat you as before,understand!

Our conversation started when he sent a massage to me at 4 am.Incidentally, I was already awake at that time. So,when I hear my phone ring (ringtone: My First Kiss by Kesha) I quickly pressed the phone to know who sent the massage at the time.Yeah ... unfortunately, his name is in my inbox. I read and respond to massage him


him ; hye,u calla kew?
me  ; kalaw ye,kenapa?
him; tny je.nak kepastian,kalaw yer pon u calla mcm da ta gune je kenal b'coz u sombong glew!
me ; (shit!)pagi2 bute da bikin aku mara weh.semak! (dlm haty je).kaw seapa je?budaq mner?
him ; la..ad lg.engt u da tidow.nie "....." (name dye beaw aku je yg taw),budak jahat yg u ta nak kawan tue   n'tah ap yg jahad cgt sampay benci giler!nabi pun ampun kan umatNya.
me ; (Ya Allah..kaw na b'ceramah,kaw brambuss!).citer tue da lame,na ungkit2 pehal.(yeah..kami clash sbb "itu" dan aku ngn dye da pnh b'bincang ta na cakap fasal nie.)


him ; perrgh garang naw!ni calla kew sape,awat laen semacam.ta macam dulu pun..=(
me ; adoiii...calla ler nie..!
him ; amin!kalaw itu mmg u.but why u laen je.maybe d'sebabkan manusia senang berubah.(nenex awak la aku berubah!,eeish)why u ta tydo lg?sorry if i ganggu tydo u.but i dari dulu suke ganggu u kan?


Oke..pbualan kami tamat kat situe jee cox aku da malas na melayan segala drama dan babak2 gedix lg.so,aku off-phone and sambung membute!haxhax.oke,tamatt!


p/s; aku dgn kaw boleh b'kawan,but baek kite ta fayah selalu contact coz aku ta na ad kena mengena ngan kaw lg.yeah..mmg kaw da b'rubah.aku respect tuw!tp aku ta na b'kawan mesra dgn kaw lagi.

0 comments:

4.12.10

I will not treat you as before,understand!

Posted by Noona at 2:31 PM
Our conversation started when he sent a massage to me at 4 am.Incidentally, I was already awake at that time. So,when I hear my phone ring (ringtone: My First Kiss by Kesha) I quickly pressed the phone to know who sent the massage at the time.Yeah ... unfortunately, his name is in my inbox. I read and respond to massage him


him ; hye,u calla kew?
me  ; kalaw ye,kenapa?
him; tny je.nak kepastian,kalaw yer pon u calla mcm da ta gune je kenal b'coz u sombong glew!
me ; (shit!)pagi2 bute da bikin aku mara weh.semak! (dlm haty je).kaw seapa je?budaq mner?
him ; la..ad lg.engt u da tidow.nie "....." (name dye beaw aku je yg taw),budak jahat yg u ta nak kawan tue   n'tah ap yg jahad cgt sampay benci giler!nabi pun ampun kan umatNya.
me ; (Ya Allah..kaw na b'ceramah,kaw brambuss!).citer tue da lame,na ungkit2 pehal.(yeah..kami clash sbb "itu" dan aku ngn dye da pnh b'bincang ta na cakap fasal nie.)


him ; perrgh garang naw!ni calla kew sape,awat laen semacam.ta macam dulu pun..=(
me ; adoiii...calla ler nie..!
him ; amin!kalaw itu mmg u.but why u laen je.maybe d'sebabkan manusia senang berubah.(nenex awak la aku berubah!,eeish)why u ta tydo lg?sorry if i ganggu tydo u.but i dari dulu suke ganggu u kan?


Oke..pbualan kami tamat kat situe jee cox aku da malas na melayan segala drama dan babak2 gedix lg.so,aku off-phone and sambung membute!haxhax.oke,tamatt!


p/s; aku dgn kaw boleh b'kawan,but baek kite ta fayah selalu contact coz aku ta na ad kena mengena ngan kaw lg.yeah..mmg kaw da b'rubah.aku respect tuw!tp aku ta na b'kawan mesra dgn kaw lagi.

0 comments on "I will not treat you as before,understand!"